نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین مرغ جهان: خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها (19 نکته الزامی!)

همه ما عاشق مرغ هستیم، اما پخت یه مرغ خوشمزه و بی نقص گاهی اوقات چالش برانگیزه. برای همین رفتم سراغ نی نی سایت و کلی تجربه های مامانای با سلیقه رو جمع آوری کردم تا یه مرغ فوق العاده بپزم و رازهاش رو با شما هم به اشتراک بگذارم.

این شما و این هم 19 نکته کلیدی از بهترین دستورهای مرغ نی نی سایت:

  • 💥مرینت: مهمترین نکته، مرینت کردن مرغه. حداقل 2 ساعت قبل، مرغ رو توی مواد مرینت بخوابونید.
  • 💥پیاز داغ فراوون: پیاز داغ فراوون، پایه و اساس یه مرغ خوشمزه است. حسابی سرخ کنید تا طلایی بشه.
  • 💥ادویه جادویی: از ادویه های مناسب استفاده کنید. زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و کاری معجزه می کنن.
  • 💥رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی رو خوب تفت بدید تا رنگ باز کنه و طعم خامی نده.
  • 💥زعفران دم کرده: زعفران دم کرده عطر و طعم بی نظیری به مرغ میده.
  • 💥آبلیمو: کمی آبلیمو طعم مرغ رو متعادل می کنه.
  • 💥آب نارنج: اگه آب نارنج دارید، حتما امتحان کنید. یه طعم ملس فوق العاده به مرغ میده.
  • 💥ماست چکیده: ماست چکیده مرغ رو خیلی نرم و لطیف می کنه.
  • 💥سس مایونز: بعضی ها اعتقاد دارن سس مایونز مرغ رو خیلی خوشمزه می کنه. امتحانش ضرر نداره!
  • 💥فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای رنگ و عطر خوبی به مرغ میده.
  • 💥هویج: هویج علاوه بر عطر و طعم، به سس مرغ هم لعاب میده.
  • 💥سیر: سیر یه طعم دهنده عالیه. حتما توی مرینت و هنگام پخت استفاده کنید.
  • 💥پودر پیاز: پودر پیاز هم میتونه طعم مرغ رو بهتر کنه.
  • 💥دارچین: یه کوچولو دارچین طعم متفاوتی به مرغ میده.
  • 💥زنجبیل: زنجبیل هم طعم مرغ رو خاص می کنه.
  • 💥آلو: اگه مرغ ترش دوست دارید، چند تا آلو توی سس بندازید.
  • 💥کره: یه تیکه کره آخر پخت، عطر و طعم مرغ رو چند برابر می کنه.
  • 💥آب مرغ: به جای آب، از آب مرغ برای پخت استفاده کنید.
  • 💥حرارت ملایم: مرغ رو با حرارت ملایم بپزید تا خوب مغز پخت بشه.

این نکات رو امتحان کنید و مطمئنم شما هم میتونید خوشمزه ترین مرغ دنیا رو بپزید!

یادتون نره، مهمترین چیز، عشق و علاقه ایه که موقع آشپزی به غذا میدید!

نوش جان!




خوشمزه ترین مرغ جهان را می پزم – خلاصه تجربه ها در نی نی سایت

خوشمزه ترین مرغ جهان را می پزم – خلاصه تجربه ها در نی نی سایت

ترفندهای طلایی مرغ مجلسی از نگاه نی نی سایتی ها!

سلام به همه کدبانوهای عزیز!امروز می خوام یه خلاصه از تجربه های خوشمزه پخت مرغ رو از نی نی سایت باهاتون به اشتراک بذارم.اگه دنبال یه مرغ مجلسی خوش طعم و عطر هستین، این پست رو از دست ندین!اولین نکته ای که خیلی از مامان ها بهش اشاره کردن، مرینیت کردن (طعم دار کردن) مرغ قبل از پخت هست.حداقل 2 ساعت و ترجیحا یک شب قبلش، مرغ رو با ادویه های مختلف مزه دار کنید.پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو، زعفران دم کرده، روغن زیتون، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز از جمله موادی هستن که معمولا برای مرینیت استفاده میشن.

بعضی ها هم از ماست برای ترد شدن مرغ استفاده می کنن.عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کندیه نکته دیگه که خیلی روش تاکید شده، بهره‌گیری از زعفران فراوون هست.زعفران نه تنها طعم خوبی به مرغ میده، بلکه رنگ و لعاب اون رو هم فوق العاده می کنه.برای جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر، می تونید اون رو داخل کیسه فر بذارید یا اینکه روی ظرف رو با فویل بپوشونید.البته در نیم ساعت آخر پخت، فویل رو بردارید تا مرغ خوب برشته بشه.بعضی از مامان ها هم مرغ رو قبل از گذاشتن در فر، کمی تفت میدن.این کار باعث میشه مرغ خوش رنگ تر بشه و طعم بهتری بگیره.

اضافه کردن رب انار یا آلوچه هم یه طعم ملس و ترش و شیرین به مرغ میده که خیلی ها طرفدارش هستن.

رازهای خوشمزگی مرغ در قابلمه به سبک نی نی سایت

خیلی از مامان ها هم مرغ رو داخل قابلمه درست می کنن.برای اینکه یه مرغ خوشمزه و آبدار داخل قابلمه داشته باشید، به این نکات توجه کنید:مرغ رو با حرارت ملایم بپزید.حرارت زیاد باعث میشه مرغ زود خشک بشه و طعم خوبی نگیره.قبل از اضافه کردن مرغ به قابلمه، پیاز رو خوب تفت بدید تا طلایی بشه.این کار باعث میشه مرغ خوش طعم تر بشه.اضافه کردن یک قاشق شکر به مرغ، باعث میشه طعم اون ملس بشه و رنگ بهتری بگیره.البته این کار اختیاریه و بستگی به ذائقه شما داره.برای جلوگیری از ته گرفتن مرغ، می تونید مقدار کمی آب یا آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و هر از گاهی اون رو هم بزنید.

اضافه کردن سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز خرد شده، در اواخر پخت، طعم و عطر بی نظیری به مرغ میده.

بعضی از مامان ها هم مرغ رو با سیب زمینی و هویج می پزن.این کار باعث میشه یه غذای کامل و مقوی داشته باشید.

ادویه های جادویی برای طعم دهی به مرغ از دیدگاه نی نی سایت

ادویه ها نقش خیلی مهمی در طعم مرغ دارن. علاوه بر ادویه های اصلی مثل نمک و فلفل و زردچوبه، می تونید از ادویه های دیگه ای هم برای طعم دهی به مرغ استفاده کنید:پودر کاری، پودر زنجبیل، دارچین، جوز هندی، زیره، تخم گشنیز از جمله ادویه هایی هستن که می تونید به مرغ اضافه کنید. اضافه کردن مقدار کمی سماق هم یه طعم ترش و خوشمزه به مرغ میده. برای طعم دودی دادن به مرغ، می تونید از پودر پاپریکای دودی استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا