خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها!
همه ما یک غذای ایرانی داریم که با شنیدن اسمش دلمان ضعف می رود. اما به راستی خوشمزه ترین غذای ایرانی کدام است؟ برای پیدا کردن پاسخ این سوال، سری به نی نی سایت زدیم و نظرات کاربران را جمع آوری کردیم. در اینجا 30 مورد از پرطرفدارترین غذاها را به همراه خلاصه ای از تجربه نی نی سایتی ها می خوانید:
- 💥
قورمه سبزی:
“هیچ غذایی به پای قورمه سبزی مامانم نمیرسه!”، “راز خوشمزگیش تو سبزی تازه و تفت خوردشه. “، “با لوبیا چیتی عالی میشه. “، “من با گوشت گوسفندی درست میکنم خیلی لذیذ میشه. “، “قورمه سبزی جا افتاده حرف نداره!” - 💥
کباب کوبیده:
“کوبیده فقط کبابی های بیرون! خودمون هرچی درست میکنیم مثل اونا نمیشه. “، “مهمترین چیز تو کوبیده، ورز دادن گوشته. “، “با گوجه کبابی و پیاز خیلی میچسبه. “، “من توش یکم دنبه هم میزنم خوشمزه تر میشه. “، “با نون داغ سنگک به به!” - 💥
زرشک پلو با مرغ:
“زرشک پلو با مرغ مجلسی غذای مورد علاقمه. “، “راز خوشمزگیش تو طعم ملس زرشکه. “، “مرغ رو اول سرخ میکنم بعد تو سس میذارم بپزه. “، “زعفرون فراوون یادتون نره!”، “با خلال پسته و بادوم تزیینش کنید خیلی شیک میشه. “ - 💥
فسنجان:
“فسنجون با مرغ محلی یه چیز دیگست. “، “گردوها رو باید خوب آسیاب کنید. “، “من یکم رب انار هم میریزم توش خوشمزه تر میشه. “، “فسنجون ترش یا شیرین؟ مسئله این است!”، “باید بذارید خوب جا بیفته و روغن بندازه. “ - 💥
آش رشته:
“آش رشته نذری یه طعم دیگه ای داره. “، “سبزی آش باید تازه باشه. “، “کشکو باید بذارید بجوشه تا ببره. “، “نعنا داغ و پیاز داغ فراوون یادتون نره!”، “با سیر داغ هم خیلی میچسبه. “ - 💥
ته چین:
“ته چین مرغ غذای شیک و مجلسی. “، “ته چین گوشت هم خیلی خوشمزه میشه. “، “زعفرون و ماست چکیده راز خوشمزگی ته چینه. “، “من توش یکم زرشک هم میریزم. “، “ته دیگش عالیه!” - 💥
قیمه:
“قیمه نذری امام حسین (ع) یه چیز دیگست. “، “راز خوشمزگیش تو لپه و گوشت خوبه. “، “سیب زمینی سرخ کرده کنارش حرف نداره. “، “من یکم دارچین هم میریزم توش. “، “با برنج زعفرانی سرو کنید. “ - 💥
کله پاچه:
“کله پاچه صبح جمعه یه لذت دیگه داره. “، “زبون و بناگوشش عالیه. “، “آبش خیلی مقویه. “، “با نون سنگک و آبلیمو میچسبه. “، “بعضی ها دوست ندارن ولی من عاشقشم. “ - 💥
بریانی اصفهان:
“بریانی فقط بریانی اصفهان! هیچ جای دیگه مثل اون نمیشه. “، “گوشت گردن راز خوشمزگیشه. “، “با دوغ محلی میچسبه. “، “ادویه مخصوص داره. “، “خیلی چربه ولی خوشمزه است. “ - 💥
میرزا قاسمی:
“میرزا قاسمی غذای شمالی خوشمزه و سریع. “، “بادمجون کبابی باید حسابی دودی بشه. “، “سیر فراوون یادتون نره!”، “با نون تازه و سبزی خوردن میچسبه. “، “یه غذای گیاهی خوشمزه. “ - 💥
دلمه برگ مو:
“دلمه برگ مو غذای مجلسی و خوشمزه. “، “برگ مو باید تازه و نرم باشه. “، “مواد داخلش سلیقه ایه. “، “من توش یکم رب انار هم میریزم. “، “با سس مخصوص سرو کنید. “ - 💥
باقالی پلو با ماهیچه:
“باقالی پلو با ماهیچه غذای لاکچری و خوشمزه. “، “ماهیچه باید حسابی بپزه و نرم بشه. “، “شوید تازه راز خوشمزگی باقالی پلوئه. “، “زعفرون یادتون نره!”، “با ترشی لیته میچسبه. “ - 💥
کوفته تبریزی:
“کوفته تبریزی یه غذای کامل و خوشمزه. “، “مواد داخلش متنوعه. “، “باید خوب ورز بدید تا وا نره. “، “با سس گوجه فرنگی سرو کنید. “، “خیلی مقویه. “ - 💥
کشک بادمجان:
“کشک بادمجان غذای سریع و خوشمزه. “، “بادمجونا باید خوب سرخ بشن. “، “کشک باید با نعنا داغ مخلوط بشه. “، “با گردو و پیاز داغ تزیینش کنید. “، “یه غذای ساده و خوشمزه. “ - 💥
عدس پلو:
“عدس پلو غذای مقوی و سالم. “، “با کشمش و خرما خیلی میچسبه. “، “من توش یکم گوشت چرخ کرده هم میریزم. “، “با پیاز داغ فراوون سرو کنید. “، “یه غذای گیاهی خوشمزه. “ - 💥
خورشت کرفس:
“خورشت کرفس غذای خوشمزه و پرخاصیت. “، “کرفس باید تازه باشه. “، “من توش یکم آبغوره هم میریزم. “، “با مرغ یا گوشت درست میشه. “، “یه غذای رژیمی. “ - 💥
خورشت بامیه:
“خورشت بامیه یه غذای خوشمزه و لزج. “، “بامیه باید تازه باشه. “، “من توش یکم تمر هندی هم میریزم. “، “با گوشت یا مرغ درست میشه. “، “بعضی ها دوست ندارن ولی من عاشقشم. “ - 💥
کباب برگ:
“کباب برگ فقط گوشت فیله!”، “باید خوب مزه دار بشه. “، “با کره فراوون سرو کنید. “، “با پیاز و گوجه کبابی میچسبه. “، “یه کباب مجلسی. “ - 💥
جوجه کباب:
“جوجه کباب غذای مورد علاقه همه. “، “باید خوب مزه دار بشه. “، “با ماست و زعفرون خیلی خوشمزه میشه. “، “با برنج یا نون سرو میشه. “، “یه غذای خوشمزه و سریع. “ - 💥
خوراک لوبیا:
“خوراک لوبیا یه غذای ساده و مقوی. “، “با نون سنگک میچسبه. “، “من توش یکم رب گوجه فرنگی هم میریزم. “، “یه غذای گیاهی خوشمزه. “، “برای صبحانه عالیه. “ - 💥
شوید باقالی پلو با گوشت:
“شوید باقالی پلو با گوشت یه غذای مجلسی. “، “گوشت باید حسابی بپزه و نرم بشه. “، “شوید تازه راز خوشمزگیشه. “، “با ماست و خیار میچسبه. “، “یه غذای خوشمزه و مقوی. “ - 💥
کوکو سبزی:
“کوکو سبزی یه غذای سریع و خوشمزه. “، “سبزی کوکو باید تازه باشه. “، “من توش یکم گردو هم میریزم. “، “با نون و ماست میچسبه. “، “یه غذای گیاهی خوشمزه. “ - 💥
کتلت:
“کتلت غذای نوستالژیک همه. “، “با نون و ترشی میچسبه. “، “من توش یکم جعفری هم میریزم. “، “یه غذای سریع و خوشمزه. “، “برای پیک نیک عالیه. “ - 💥
اشکنه:
“اشکنه یه غذای ساده و مقوی. “، “با پیاز داغ فراوون سرو کنید. “، “من توش یکم شنبلیله خشک هم میریزم. “، “با نون خشک تیلیت کنید. “، “یه غذای قدیمی و خوشمزه. “ - 💥
دمی گوجه:
“دمی گوجه یه غذای سریع و خوشمزه. “، “با ترشی لیته میچسبه. “، “من توش یکم سیب زمینی هم میریزم. “، “یه غذای گیاهی خوشمزه. “، “برای شام عالیه. “ - 💥
ماش پلو:
“ماش پلو یه غذای مقوی و سالم. “، “با گوشت چرخ کرده خیلی خوشمزه میشه. “، “من توش یکم کشمش هم میریزم. “، “با پیاز داغ فراوون سرو کنید. “، “یه غذای گیاهی خوشمزه. “ - 💥
مرصع پلو:
“مرصع پلو یه غذای مجلسی و رنگارنگ. “، “با خلال پسته و بادوم و زرشک تزیین میشه. “، “با مرغ یا گوشت سرو میشه. “، “یه غذای شیک و خوشمزه. “، “برای مهمانی ها عالیه. “ - 💥
کال جوش:
“کال جوش یه غذای سنتی و خوشمزه. “، “با کشک و نعنا داغ سرو میشه. “، “من توش یکم گردو هم میریزم. “، “با نون خشک تیلیت کنید. “، “یه غذای مقوی و سالم. “ - 💥
خورش آلو اسفناج:
“خورش آلو اسفناج غذای خوشمزه و پرخاصیت. “، “اسفناج باید تازه باشه. “، “من توش یکم قیسی هم میریزم. “، “با مرغ یا گوشت درست میشه. “، “یه غذای رژیمی. “ - 💥
شیرین پلو:
“شیرین پلو یه غذای شیرین و خوشمزه. “، “با خلال پسته و بادوم و پوست پرتقال تزیین میشه. “، “با مرغ یا گوشت سرو میشه. “، “یه غذای مجلسی. “، “برای مهمانی ها عالیه. “
این لیست تنها گوشه ای از تنوع و گستردگی غذاهای خوشمزه ایرانی بود. امیدواریم از این لیست لذت برده باشید و غذاهای جدیدی را امتحان کنید.
به نظر شما خوشمزه ترین غذای ایرانی کدام است؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید!
نوش جان!
خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها
قرمه سبزی – ملکه سفره های ایرانی
قرمه سبزی همیشه صدرنشین لیست غذاهای محبوب ایرانی ها بوده و در نی نی سایت هم طرفداران پروپاقرصی دارد. خیلی ها معتقدند رمز خوشمزگی قرمه سبزی در تفت دادن سبزی به اندازه کافی و بهرهگیری از گوشت با کیفیت است. بعضی ها هم اضافه کردن شنبلیله خشک و لیمو عمانی تازه را برای طعم بهتر ضروری می دانند. یکی از کاربران می گفت قرمه سبزی مامانش از همه خوشمزه تره چون با عشق درست می کنه!یه کاربر دیگه هم میگفت که یه قاشق رب انار آخر پخت، معجزه میکنه. بعضی ها هم لوبیا چیتی رو به لوبیا قرمز ترجیح میدن. خیلی ها میگن قرمه سبزی باید با ته دیگ سیب زمینی خورده بشه.
کباب کوبیده – سلطان سیخ ها
کباب کوبیده با عطر و طعم بی نظیرش، همیشه یکی از انتخاب های اول ایرانی ها برای مهمانی ها و رستوران گردی بوده. خیلی ها معتقدند بهرهگیری از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله بهترین نتیجه رو میده. یه کاربر می گفت پیاز رنده شده باید آبش گرفته بشه تا کوبیده نریزه.
بعضی ها اضافه کردن دنبه گوسفندی به گوشت رو برای لطیف تر شدن کوبیده پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت که زعفران دم کرده و فلفل سیاه طعم کوبیده رو عالی می کنه. خیلی ها میگن کوبیده باید روی آتیش زغالی درست بشه. یه کاربر دیگه میگفت که پیاز رو رنده کنه، آبشو بگیره و با کمی نمک و فلفل قاطی کنه و به سیخ بکشه و یه نیم ساعتی بذاره تو یخچال بعد کباب کنه.
زرشک پلو با مرغ – عروس سفره
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانیه که در نی نی سایت هم طرفداران زیادی داره. خیلی ها معتقدند مرغ باید با ادویه های خوش عطر و طعم مثل زردچوبه، دارچین و هل مزه دار بشه. یه کاربر می گفت زرشک باید با کره تفت داده بشه تا طعم بهتری بگیره. بعضی ها اضافه کردن کمی شکر به زرشک رو برای متعادل کردن طعم ترش اون پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت آب مرغ باید غلیظ و خوشرنگ باشه. خیلی ها میگن زرشک پلو با مرغ باید با سالاد شیرازی سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین موقع سرو، پلو رو با زعفران دم کرده تزیین کنید.
جوجه کباب – محبوب دل ها
جوجه کباب یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه که در نی نی سایت هم خیلی ها ازش تعریف می کنن. خیلی ها معتقدند جوجه باید با ماست، آبلیمو و پیاز مزه دار بشه. یه کاربر می گفت زعفران دم کرده و روغن زیتون طعم جوجه رو عالی می کنه. بعضی ها اضافه کردن فلفل دلمه ای به جوجه رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت جوجه باید حداقل 2 ساعت در مواد مزه دار بشه. خیلی ها میگن جوجه کباب باید با نون سنگک و سبزی خوردن سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین جوجه رو داخل فر هم بپزین.
آش رشته – گرمابخش دل ها
آش رشته یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیه که در فصل سرما حسابی میچسبه. خیلی ها معتقدند سبزی آش باید تازه و با کیفیت باشه. یه کاربر می گفت کشک باید با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین بشه. بعضی ها اضافه کردن سیر داغ به آش رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت آش باید با حرارت ملایم پخته بشه. خیلی ها میگن آش رشته باید با ترشی سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین کمی سرکه به آش اضافه کنین.
قیمه – عطر و بوی محرم
خورشت قیمه یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانیه که بیشتر در مراسم مذهبی پخته می شود. خیلی ها معتقدند لپه باید از قبل خیسانده بشه تا نفخ آن گرفته شود. یه کاربر می گفت رب گوجه فرنگی باید به خوبی تفت داده بشه تا رنگ و طعم خوبی به قیمه بده. بعضی ها اضافه کردن زعفران و گلاب رو برای عطر و طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت قیمه باید با حرارت ملایم پخته بشه تا جا بیفتد. خیلی ها میگن قیمه باید با سیب زمینی سرخ کرده سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین کمی دارچین به قیمه اضافه کنین.
فسنجان – طعم بهشت
فسنجان خورشتی خوشمزه و مجلسی است که با گردو و رب انار تهیه می شود. خیلی ها معتقدند گردو باید آسیاب شده و روغن آن خارج شود. یه کاربر می گفت رب انار باید ملس و با کیفیت باشه. بعضی ها اضافه کردن کمی شکر رو برای متعادل کردن طعم ترش فسنجان پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت فسنجان باید با حرارت ملایم پخته بشه تا روغن بیندازد. خیلی ها میگن فسنجان باید با برنج کته سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از گوشت مرغ، اردک یا گوشت چرخ کرده برای تهیه فسنجان استفاده کنین.
ته چین – شاهکار هنری
ته چین غذایی خوشمزه و مجلسی است که با برنج، مرغ و ماست تهیه می شود. خیلی ها معتقدند برنج باید از قبل خیسانده بشه. یه کاربر می گفت ماست باید چکیده و پرچرب باشه. بعضی ها اضافه کردن زعفران فراوان رو برای رنگ و طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت ته چین باید در فر یا قابلمه با حرارت ملایم پخته بشه. خیلی ها میگن ته چین باید با سالاد شیرازی سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از گوشت گوسفندی هم برای تهیه ته چین استفاده کنین.
کلم پلو شیرازی – عطر بهار نارنج
کلم پلو شیرازی غذایی خوشمزه و معطر است که با کلم، سبزیجات معطر و گوشت قلقلی تهیه می شود. خیلی ها معتقدند کلم باید نازک خرد بشه. یه کاربر می گفت سبزیجات معطر باید تازه و با کیفیت باشه. بعضی ها اضافه کردن کشمش و پیاز داغ رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت کلم پلو باید با حرارت ملایم پخته بشه. خیلی ها میگن کلم پلو باید با سالاد شیرازی سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از گوشت چرخ کرده یا مرغ برای تهیه کلم پلو استفاده کنین.
دمی باقالی – ساده و خوشمزه
دمی باقالی غذایی ساده و خوشمزه است که با برنج، باقالی و شوید تهیه می شود. خیلی ها معتقدند باقالی باید تازه و پوست کنده باشه. یه کاربر می گفت شوید باید تازه و معطر باشه. بعضی ها اضافه کردن سیر رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت دمی باقالی باید با حرارت ملایم پخته بشه. خیلی ها میگن دمی باقالی باید با ماست سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از باقالی خشک هم برای تهیه دمی باقالی استفاده کنین.
عدس پلو – مقوی و خوش طعم
عدس پلو غذایی مقوی و خوش طعم است که با برنج، عدس، کشمش و خرما تهیه می شود. خیلی ها معتقدند عدس باید از قبل خیسانده بشه. یه کاربر می گفت کشمش و خرما باید با روغن تفت داده بشه. بعضی ها اضافه کردن گوشت چرخ کرده یا مرغ رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت عدس پلو باید با حرارت ملایم پخته بشه. خیلی ها میگن عدس پلو باید با ماست سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از زیره و دارچین هم برای طعم دادن به عدس پلو استفاده کنین.
لوبیا پلو – غذای خاطره انگیز
لوبیا پلو غذایی خاطره انگیز و خوشمزه است که با برنج، لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی تهیه می شود. خیلی ها معتقدند لوبیا سبز باید ریز خرد بشه. یه کاربر می گفت گوشت چرخ کرده باید با پیاز و ادویه تفت داده بشه. بعضی ها اضافه کردن سیب زمینی نگینی سرخ شده رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت لوبیا پلو باید با حرارت ملایم پخته بشه. خیلی ها میگن لوبیا پلو باید با ماست سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از مرغ هم برای تهیه لوبیا پلو استفاده کنین.
آبگوشت – غذای اصیل ایرانی
آبگوشت غذایی اصیل و مقوی ایرانی است که با گوشت، نخود، لوبیا، سیب زمینی و گوجه فرنگی تهیه می شود. خیلی ها معتقدند نخود و لوبیا باید از قبل خیسانده بشه. یه کاربر می گفت گوشت باید با استخوان باشه. بعضی ها اضافه کردن ادویه های معطر مثل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت آبگوشت باید با حرارت ملایم پخته بشه تا جا بیفتد. خیلی ها میگن آبگوشت باید با ترشی، سبزی خوردن و نان سنگک سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از لیمو عمانی هم برای طعم دادن به آبگوشت استفاده کنین.
کوفته تبریزی – غذای خوشمزه و پر دردسر
کوفته تبریزی غذایی خوشمزه و مجلسی است که با گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و تخم مرغ تهیه می شود. خیلی ها معتقدند گوشت باید خوب ورز داده بشه. یه کاربر می گفت برنج و لپه باید نیم پز باشه. بعضی ها اضافه کردن گردو و آلو رو برای طعم بهتر پیشنهاد می کنن. یه خانم می گفت کوفته ها باید با دقت در سس گوجه فرنگی پخته بشه. خیلی ها میگن کوفته تبریزی باید با نان سرو بشه. یه کاربر دیگه میگفت که می تونین از تخم مرغ آب پز داخل کوفته ها استفاده کنین.
دلمه برگ مو – طعم بهار
دلمه برگ مو غذایی خوشمزه و فصل بهار است که با برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه می شود. خیلی ها معتقدند برگ مو باید تازه و جوان باشد. یه کاربر می گفت برنج باید نیم پز باشد. بعضی ها اضافه کردن لپه و کشمش را برای طعم بهتر پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت دلمه ها باید با دقت پیچیده شوند و در سس آب و گوجه فرنگی پخته شوند. خیلی ها میگن دلمه برگ مو باید با ماست سرو شود. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از شکر برای متعادل کردن ترشی دلمه استفاده کنید.
میرزا قاسمی – غذای گیاهی محبوب
میرزا قاسمی غذایی گیاهی و بسیار خوشمزه است که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ تهیه می شود. خیلی ها معتقدند بادمجان ها باید خوب کبابی شوند تا پوست آنها به راحتی جدا شود. یه کاربر می گفت سیر باید فراوان باشد تا عطر و طعم میرزا قاسمی را دلپذیر کند. بعضی ها اضافه کردن فلفل سبز را برای تندتر شدن میرزا قاسمی پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت میرزا قاسمی باید با نان سنگک سرو شود. خیلی ها میگن میرزا قاسمی یک پیش غذای عالی نیز میتواند باشد. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از تخم مرغ آب پز هم در میرزا قاسمی استفاده کنید.
کشک بادمجان – پیش غذای سنتی
کشک بادمجان یک پیش غذای سنتی و بسیار خوشمزه است که با بادمجان سرخ شده، کشک، پیاز داغ و نعناع داغ تهیه می شود. خیلی ها معتقدند بادمجان ها باید خوب سرخ شوند تا روغن اضافی آنها گرفته شود. یه کاربر می گفت کشک باید از نوع مرغوب باشد. بعضی ها اضافه کردن سیر داغ را برای طعم بهتر کشک بادمجان پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت کشک بادمجان باید با نان سرو شود. خیلی ها میگن کشک بادمجان را می توان به عنوان یک غذای سبک هم میل کرد. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از گردو خرد شده برای تزئین کشک بادمجان استفاده کنید.
آش جو – غذای مقوی برای فصل سرما
آش جو یک غذای مقوی و مناسب برای فصل سرما است که با جو، سبزیجات، گوشت و حبوبات تهیه می شود. خیلی ها معتقدند جو باید از قبل خیسانده شود تا نرم شود. یه کاربر می گفت سبزیجات آش باید تازه و خرد شده باشند. بعضی ها اضافه کردن سیر و پیاز داغ را برای طعم بهتر آش جو پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت آش جو باید با کشک سرو شود. خیلی ها میگن آش جو یک غذای کامل و سیر کننده است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از قلم گاو برای مقوی تر شدن آش جو استفاده کنید.
شله زرد – دسر سنتی ایرانی
شله زرد یک دسر سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با برنج، شکر، زعفران، گلاب و خلال بادام تهیه می شود. خیلی ها معتقدند برنج باید از قبل خیسانده شود تا خوب بپزد. یه کاربر می گفت زعفران باید فراوان باشد تا شله زرد خوش رنگ شود. بعضی ها اضافه کردن هل را برای عطر بهتر شله زرد پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت شله زرد باید با دارچین و خلال پسته تزئین شود. خیلی ها میگن شله زرد یک دسر مناسب برای مناسبت های مذهبی است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از شیره خرما به جای شکر در شله زرد استفاده کنید.
فرنی – دسر سبک و مقوی
فرنی یک دسر سبک و مقوی است که با شیر، آرد برنج، شکر و گلاب تهیه می شود. خیلی ها معتقدند آرد برنج باید الک شود تا گلوله نشود. یه کاربر می گفت شیر باید پرچرب باشد تا فرنی خوشمزه شود. بعضی ها اضافه کردن وانیل را برای عطر بهتر فرنی پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت فرنی باید با دارچین تزئین شود. خیلی ها میگن فرنی یک دسر مناسب برای کودکان و افراد مسن است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از نشاسته ذرت به جای آرد برنج در فرنی استفاده کنید.
کاچی – غذای سنتی برای تقویت بدن
کاچی یک غذای سنتی و مقوی است که با آرد، روغن، شکر و ادویه جات تهیه می شود. خیلی ها معتقدند آرد باید خوب تفت داده شود تا بوی خامی آن گرفته شود. یه کاربر می گفت روغن حیوانی برای تهیه کاچی بهتر است. بعضی ها اضافه کردن زعفران و گلاب را برای طعم بهتر کاچی پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت کاچی یک غذای مناسب برای دوران نقاهت است. خیلی ها میگن کاچی یک غذای سیر کننده و انرژی زا است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از مغز گردو خرد شده برای مقوی تر شدن کاچی استفاده کنید.
حلیم – غذای سنتی و پرطرفدار
حلیم یک غذای سنتی و پرطرفدار است که با گندم، گوشت، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. خیلی ها معتقدند گندم باید از قبل خیسانده شود تا نرم شود. یه کاربر می گفت گوشت باید ریش ریش شود. بعضی ها اضافه کردن دارچین و شکر را برای طعم بهتر حلیم پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت حلیم باید با روغن حیوانی سرو شود. خیلی ها میگن حلیم یک غذای مناسب برای ماه رمضان است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از گوشت بوقلمون به جای گوشت گوسفند در حلیم استفاده کنید.
کله پاچه – غذای سنتی و لذیذ
کله پاچه یک غذای سنتی و لذیذ است که از پختن سر و پاچه گوسفند تهیه می شود. خیلی ها معتقدند کله پاچه باید با دقت تمیز شود. یه کاربر می گفت کله پاچه باید با آبلیمو و نان سرو شود. بعضی ها اضافه کردن سیر و فلفل را برای طعم بهتر کله پاچه پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت کله پاچه یک غذای مقوی و پرانرژی است. خیلی ها میگن کله پاچه یک غذای مناسب برای فصل زمستان است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از پاچه گاو به جای پاچه گوسفند در کله پاچه استفاده کنید.
بریانی اصفهان – غذای سنتی اصفهان
بریانی یک غذای سنتی و خاص شهر اصفهان است که با گوشت گوسفند، جگر سفید، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. خیلی ها معتقدند گوشت باید خوب چرخ شود. یه کاربر می گفت بریانی باید با نان سرو شود. بعضی ها اضافه کردن دارچین و زیره را برای طعم بهتر بریانی پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت بریانی یک غذای سنگین و پرکالری است. خیلی ها میگن بریانی یک غذای مناسب برای مهمانی ها است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از روغن دنبه برای تهیه بریانی استفاده کنید.
شیشلیک – کباب لذیذ با دنده گوسفندی
شیشلیک کبابی لذیذ و مجلسی است که با دنده گوسفندی، پیاز، آبلیمو و ادویه جات تهیه می شود. خیلی ها معتقدند دنده ها باید از قبل در مواد طعم دهنده بخوابند. یه کاربر می گفت شیشلیک باید روی زغال کباب شود. بعضی ها اضافه کردن فلفل دلمه ای و قارچ را هنگام کباب کردن پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت شیشلیک یک غذای گران قیمت است. خیلی ها میگن شیشلیک یک غذای مناسب برای رستوران گردی است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از سس مخصوص کباب برای طعم دار کردن شیشلیک استفاده کنید.
مرصع پلو – غذای مجلسی با ظاهری زیبا
مرصع پلو یک غذای مجلسی و بسیار زیبا است که با برنج، خلال پسته، خلال بادام، زرشک، خلال نارنج و گوشت مرغ تهیه می شود. خیلی ها معتقدند برنج باید به صورت کته پخته شود. یه کاربر می گفت خلال ها باید با شکر و کره تفت داده شوند. بعضی ها اضافه کردن زعفران را برای رنگ و عطر بهتر مرصع پلو پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت مرصع پلو یک غذای زمان بر است. خیلی ها میگن مرصع پلو یک غذای مناسب برای عید نوروز است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از آلو بخارا و قیسی هم در مرصع پلو استفاده کنید.
خورش داوود پاشا – طعم ترش و شیرین
خورش داوود پاشا یک خورش سنتی و خوشمزه است که با کوفته ریزه، پیاز، نعناع خشک، رب انار و گردو تهیه می شود. خیلی ها معتقدند کوفته ریزه ها باید کوچک و یک اندازه باشند. یه کاربر می گفت رب انار باید ملس باشد. بعضی ها اضافه کردن شکر را برای متعادل کردن طعم ترش خورش پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت خورش داوود پاشا یک غذای ساده و سریع است. خیلی ها میگن خورش داوود پاشا یک غذای مناسب برای فصل پاییز است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از آلوچه خشک هم در خورش داوود پاشا استفاده کنید.
کوکو سبزی – غذای ساده و خوشمزه
کوکو سبزی یک غذای ساده و خوشمزه است که با سبزیجات معطر، تخم مرغ، آرد و ادویه جات تهیه می شود. خیلی ها معتقدند سبزیجات باید تازه و ریز خرد شوند. یه کاربر می گفت تخم مرغ باید به اندازه کافی استفاده شود تا کوکو منسجم شود. بعضی ها اضافه کردن گردو و زرشک را برای طعم بهتر کوکو سبزی پیشنهاد می کنند. یه خانم می گفت کوکو سبزی یک غذای مناسب برای شام است. خیلی ها میگن کوکو سبزی یک غذای کم هزینه است. یه کاربر دیگر میگفت که میتوانید از سیب زمینی رنده شده هم در کوکو سبزی استفاده کنید.






